0

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
0+

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
0%

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!
0

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0+

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία αφοί κορολόγου είναι στο χώρο του αλουμινίου από το έτος 2004 και λειτουργεί με βάση της την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών της πρόκειται για μία οικογενειακή επειχήρηση που δείχνει όλη της την φροντίδα και το ενδιαφέρον στον χώρο της.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια κάθε είδους κατασκευή όπως: κατασκευή ενεργειακών πιστοποιημένων κουφωμάτων σήτες, ρολά, χωρίσματα γραφείων διαχωριστικά μπαλκονιών, πτυσσόμενα κάγκελα , κάθε είδους μεταλλική κατασκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή συρόμενων πορτών , ρολών, πορτών αλουμινίου, καθώς επίσης και την εγκατάσταση ρουλεμάν σε πόρτες και ρολά αλουμινίου, κλειδαριές, δαγκάνες, πίρους και ότι άλλο χρειαστούν τα κουφώματα σας.


2004
Έναρξη Εταιρείας
Η Εταιρία μας ξεκίνησε Το 2004 Σαν ατομική επιχείρηση η οποία εδραιωνόταν από δύο άτομα τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη Κορολόγο.
Στην πορεία η δυναμική της εταιρίας αυξήθηκε με τον Ευστράτιο Λασπάκη όπου εργάζεται ακόμα στην εταιρεία μας σαν υπεύθυνος προσωπικού.

2011
Ανατροπή Εταιρείας
Χρόνια μετά το 2011 άλλαξε η επωνυμία της εταιρίας και έγινε Αφοί Κορολόγου α.ε με την πρόσληψη συν 2 επιπλέον ατόμων για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών της εταιρείας.
Σήμερα πλέον η εταιρεία μαζί με τον Δημήτρη και Παναγιώτη Kορολόγο έχουν 8 άτομα προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Σύντομη Εξυπηρέτηση

2104824437

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση για κάθε τυχόν προσφορά και απορία !

Τηλ: 210 48 24437
Κινητό: 698 72 078 76 & 693 86 287 11

2019
Αναβάθμιση Έδρας
Από 1/1/2019 η εταιρεία μας θα στεγάζετε στις νέες εγκαταστάσεις μας σε εμβαδόν 495 τ.μ Με όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές και υπερσύγχρονες.

Σήμερα
Η Πορεία Μας
Οι Αφοί Κορολόγου έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες νοικοκυριά και Ελ.Επαγγελματίες κατά τα χρόνια. Υπάρχει τεχνική υποστήριξη για όλη την Ελλάδα. Με την εμπειρία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και καθημερινά αυξάνετε το πελατολόγιο μας. Η εταιρεία μας είναι μια Ελληνική σταδιακά αναπτυσσόμενη επιχείρηση.